Ne pregatim pentru sezonul de iarna 2020-2021

Va anuntam cu drag ca am inceput producerea zapezii artificiale si preconizam deschiderea sezonului de ski la inceputul lunii decembrie, in functie de conditiile meteo.  Siguranta voastra este pe primul loc, de aceea vom aplica cu strictete normele de igiena si distantare sociala. Zona spa si piscina interioara sunt inchise momentan si e posibil sa ramana asa toata iarna daca nu se ridica restrictiile. De asemenea, mancarea din cadrul restaurantului poate fi luata in regim take away

Servicii disponibile sezon 2020-2021

 
Char daca zona spa si piscina interioara e posibil sa ramana inchise tot sezonul de iarna (daca nu se ridica din restrictii), multe servicii continua sa fie disponibile.:
-scoala de ski (lucram doar pe lectii private sau lectii de grup doar pentru membrii aceleasi familii)
-partiile de ski ( urcarea pe telescaunul de 2 locui se poateface la capapcitate maxima doar daca simultan urca membrii aceleasi familii)
-masa in regim take away
-inchirieri echipamente de ski (va fi restrictionat numarul persoanelor in zona de asteptare)
-partie de sanii
-apres ski in aer liber

Reguli pentru acest sezon

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI CĂ ACCESUL PE PÂRTII ESTE INTERZIS PÂNĂ ÎN MOMENTUL DESCHIDERII, ÎNTRUCÂT ELE SUNT ÎN CURS DE AMENAJARE. 

MASCA SAU CAGULA VOR FI OBLIGATORII, PRECUM ȘI RESPECTAREA UNEI DISTANȚE DE 2 METRI FAȚĂ DE CELELALTE PERSOANE
PE TELESCAUNUL DE 2 LOCURI POT URCA 2 PERSOANE DOAR DACĂ SUNT DIN CADRUL ACELEAȘI FAMILII
PERSOANELE CARE NU SCHIAZĂ NU VOR PUTEA STA LA BAZA PÂRTIEI ÎN CALITATE DE SPECTATORI (EI POT SA URCE/COBOARE CU TELESCAUNUL SAU SĂ ACHIZIȚIONEZE BILET DE INTRARE PENTRU ZONA SPECIAL AMENEJATĂ PENTRU SĂNII).ACEȘTIA AU ACCES SI LA CELE 2 APRES SKI-URI IN AER LIBER (UNUL LÂNGĂ PARCAREA DE LA BAZA PÂRTIEI SI UNUL IN VÂRFUL TELESCAUNULUI) Toate acestea pentru a nu crea aglomerații la baza pârtiei.
TOATE ACESTE MĂSURI AU FOST IMPLEMENTATE CU SCOPUL DE A REDUCE TRANSIMITEREA SARS COV2